%0
Neutrogena Deep Moisture Ekspres Vücut Spreyi 200 ml

Neutrogena Deep Moisture Ekspres Vücut Spreyi 200 ml

0 yorum
26,50 TL
26,50 TL
*26,50 TL den başlayan taksitlerle!
Kategori
Marka
Stok Kodu
DHKPSW24
Piyasa Fiyatı
3
Fiyat
22,46 TL + KDV

Neutrogena Deep Moisture Ekspres Vücut Spreyi 200ml


Ürün Adı: 
Neutrogena Deep Moisture Ekspres Vücut Spreyi 200ml


Ürün Markası: 
Neutrogena


Ürün Boyutu: 
200ml


Özet Bilgi: 
Kuru ciltler için vücut spreyi.


Ürün Faydaları: 
Neutrogena'nın bu hafif vücut nemlendiricisi yumuşak, pürüzsüz ve ferah bir cilt için size bakım sağlar. 48 saat boyunca nemlendirme sağlar. Islak ciltlerde bile hızlı ve eşit bir şekilde emilir. Cildiniz için gün boyu sürecek güzel bir görünüm sağlar. Hafif parfümlü. Yoğun bir hayat için ideal olan vücut losyonu, yapışmayan yağsız formülü ile cildinize nüfus eder. Böylece uygulamadan sonra giyinmekiçin beklemenize gerek kalmaz.


Uygun Cilt Tipi: 
Kuru ciltler.


Kullanım Şekli: 
Duş ve banyo sonrası havlu ile kurulanmış ya da nemli cilt üzerine spreyi sıkın. Nazikçe masaj yaparak cildinize sürün. Şişe ters çevriliyken bile sıkabilirsiniz.


Ürün Bileşimi: 
Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Petrolatum, Dimethicone, Isohexadecane, C14-22 Alcohols, C12-20 Alky Glucoside, Polysorbate 60, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Arcyloydimethyl Taurate Copolymer, Ammonium Acryloydimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Chlorphenesin, Parfum.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Neutrogena Deep Moisture Ekspres Vücut Spreyi 200 ml Neutrogena Deep Moisture Ekspres Vücut Spreyi 200 ml ürününü kapıda ödeme imkanıyla 26,50 TL na hemen satın alabilirsiniz. DHKPSW24
Neutrogena Deep Moisture Ekspres Vücut Spreyi 200 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.