%14
Mustela Musti Eau de Soin 50 ml

Mustela Musti Eau de Soin 50 ml

0 yorum
345,00 TL
399,00 TL
*345,00 TL den başlayan taksitlerle!
Marka
Stok Kodu
DK-000656
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
332,50 TL + KDV

 

Mustela Musti Eau de Soin 50 ml

Mustela Musti Eau de Soin, bebeklerinizi sarmalayan o eşsiz kokudan ilham alınarak onların dünyasını tamamen değiştirir. Mustela Musti Eau de Soin, bebeğinizin tazeliğini ve masumiyetini derin bir şekilde hissetmeniz için özel olarak tasarlanmış bir parfümdür. Bu eşsiz kokusal deneyim, narenciye, gül ve leylağın taze notalarını birleştirerek bebeğinizin güzelliğini vurgulamak için ideal bir yol sunar. Mustela Musti Eau de Soin, bebekler ve çocuklar için özel olarak tasarlanmış hafif bir parfümdür. Bebeğinizin cildine zarar vermeden kullanılabilir. Musti Eau De Soin, turunçgil notalarının gül, leylak, amber ve nemlendirici ve yumuşatıcı etkileri ile bilinen bal ve papatya özleri ile aromatik bir karışımı oluşan aromatik bir bebek parfümüdür. Mustela musti Eau de Soin, bebeğinizin masumiyetini ve güzelliğini vurgular.

 

Musti Bebek Kokusu Hakkında Bilgiler:

-  Musti, çocuk için parfüm arayan ebeveynler tarafından güvenle tercih edilebilir. Musti bebek kokusu bebekler için özel alkolsüz parfümdür.
- Cildi yatıştırmak ve yumuşatmak için papatya ve bal özleri de dahil olmak üzere %97 bitki bazlı bileşenlerden oluşur.
- Nevresimlere ve tüm çocuk odasına koku vermek için de kullanılabilir.
- Paraben, Ftalat ve Fenoksietanol içermez.
- Hipoalerjenik: alerjik reaksiyon riskini en aza indirmek için özel olarak formüle edilmiştir.
- Musti Eau De Soin, turunçgil notalarının gül, leylak, amber ve nemlendirici ve yumuşatıcı etkileri ile bilinen bal ve papatya özleri ile aromatik bir karışımı oluşan aromatik bir bebek parfümüdür.
- Bebeklerin hassas cildi için özel olarak formüle edilmiş, alkolsüz, mis kokulu Musti Eau De Soin ile bebeğinizin mis gibi kokmasını sağlayın.
 
Dikkat Edilmesi Gerekenler:
- Mustela olarak bebeğinizden daha önemli bir şey olmadığını biliyoruz ve bu nedenle ürünlerimizin güvenliği en önemli önceliğimiz. Ürünlerimizin güvenliği için, tüm Mustela ürünleri bilimsel araştırmalara dayanarak, sağlık uzmanlarıyla işbirliği içinde geliştirilmiştir, hipoalerjeniktir ve paraben ile fenoksietanol içermez.
- Doktor ve eczacınıza danışarak kullanınız.
- Unutmayın ki, bebeklerin ciltleri hassas olabilir. Yeni bir ürün kullanmadan önce cilt alerji testi yapmanız her zaman iyi bir fikirdir
- Unutmayın ki, bebekler için kullanılan ürünlerin güvenli ve doğal olması önemlidir. Mustela Musti Eau de Soin, bebeğinizin hassas cildi için özel olarak tasarlanarak sizin hayatınızda ki en önemli kokunun kaynağı olacaktır

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Mustela Musti Eau de Soin 50 ml Mustela Musti Eau de Soin 50 ml ürününü kapıda ödeme imkanıyla 345,00 TL na hemen satın alabilirsiniz. DK-000656
Mustela Musti Eau de Soin 50 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.