%0
Hamilton Active Family Losyon SPF 50 125 ml

Hamilton Active Family Losyon SPF 50 125 ml

0 yorum
115,00 TL
115,00 TL
*115,00 TL den başlayan taksitlerle!
Marka
Stok Kodu
9313501072287
Piyasa Fiyatı
3
Fiyat
97,46 TL + KDV
Hamilton Active Family losyon SPF 50 125 ml


Krem yapısı ile normal ciltli bireylerin yüz için kullanabilecekleri günlük bir üründür.
Tüm aile bireylerinin kullanımına uygundur.
Peeling, lazer, dermabrazyon, dermaterapi uygulamaları sonrasında ideal koruma sunar.
UVA / UVB ışınlarına karşı etkin korur.
Nemlendirici etkiler sunar.
Yağsız yapısı konforlu bir his bırakır.
4 saat suya dayanıklıdır. 4 saat suya temas sKrem yapısı ile normal ciltli bireylerin yüz için kullanabilecekleri günlük bir üründür. Tüm aile bireylerinin kullanımına uygundur. Peeling, lazer, dermabrazyon, dermaterapi uygulamaları sonrasında ideal koruma sunar. Nemlendirici etkiler sunar.
Hamilton Güneş Koruyucuları
Hamilton Laboratuvarları 1932 yılından bu yana güneşten korunmak için güneş koruyucular geliştirmektedir. Dünyanın ilk güneş koruyucu ürünlerinden biri olan Hamilton; sürekli geliştirdiği yeni formüller ile daha etkin korumayı hedefliyor. 80 yıldan fazla süredir, Avusturalya'yı ve dünya üzerindeki birçok insanı dünyaya ulaşan en güçlü güneş ışınlarına karşı koruyan Hamilton 2007'den bu yana Türkiye'de de güneşli saatleri güvence altına alıyor!
 
Avustralya SPF Standartı:
Cilt kanserler Avustralya’da, saptanan tüm kanser türlerinin %80’ni oluşturur. Riskin bu denli yüksek olması nedeni ile güneşten korunma ve güneş koruyucu ürünler Dünya’nın bu kısmı için çok önemlidir. Suya dayanıklılık ve bağlantılı olarak tere dayanıklılık, bir güneş koruyucunun cilt üstünde ne kadar kuvvetli bir film tabakası oluşturduğunun göstergesidir. Avustralya standartlarında, suya dayanıklılık testi SPF ibaresi için en zor aşamalardan biri olup, etikete yazılan SPF değeri, ürünün suya temastan sonra azalan rakamdır.( Örnek: Ürünün ilk güneş koruma gücü SPF30 ise ve 4 saat suya temastan sonra ürünün güneş koruma gücü SPF15 olarak ölçülürse ürün etiketinde, SPF15 yazmak zorundadır. Hamilton üzerinde yazan 50+ SPF değeri bu koruyucu testten geçirilerek onaylanmış bir rakamdır.
 
Diğer ülkelerdeki güneş koruyucu standartlarında bu değerlendirme (% 50 SPF değer kaybına kadar) daha toleranslı olup ilk SPF değeri de etikette yazılabilmektedir. Bu nedenle Avustralya markalarının SPF değerleri çok önemli bir nitelik taşır.
 
İlk Adım Dostunu İyi Tanımak
Güneş’ten yayılan UV ışınları, hem yaz hem de kış aylarında cilt üzerinde yıkıcı etkisini gösterir. Özellikle güneşin yakıcı olduğu günlerde, lütfen kendimizi daha da korumak için şunlara dikkat ediniz.
 
Hamilton SPF50+ Güneş Koruyucu Kullanın
 
Güneş koruyucular cilde gelen UV ışınlarının büyük çoğunluğunu (yaklaşık %98) filtre ederler. Ancak %100 blok sağlayamazlar. UV ışınları ile cilt arasında bir film tabaka oluşturarak koruma sağlarlar.
 
Güneş Gözlüğü Kullanın
 
Camları UV ışınlarını filtre edebilen kaliteli bir güneş gözlüğü kullanımı göz sağlığı için mutlaka gereklidir.
 
Şapka Kullanın
 
Boyun, kulaklar, dudaklar, yüz ve burun gibi bölgeleri ayrıca geniş siperlikli bir şapka giyerek koruyun. Özellikle enseyi ve kulakları korumak için enseye doğru uzun kumaş eklenmiş şapkalar tercih edilmelidir.
 
Koruyucu Giysiler Kullanın
 
Uzun kollu ve açık renk giysiler terch edilerek kollar ve bacaklar güneşten korunmalıdır.
 
Gölgede Kalın
 
Güneşin etkili olduğu 10:00 - 16:00 saatleri arasında elinizden geldiğince gölgede kalın.


İçerikleri:
Aqua,Homosalate.Cera Alba,C12-15 Alkyl Benzoate,Silica,PEG-15 Cocamine,Octorylene,Ethylhexyl Salicylate,Butyl Methoxydibenzoylmethane,PEG-40 Stearate,Hydroxyethylcellulose,Carbomer,Citric Acid,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Tocopheryl Acetate,Phenoxyethanol,Benzyl Alcohol,Parfum,Methylparaben,Triethanolamine,Butylparaben,Ethylparaben,Propylparaben,Isobutylparaben,Linalool.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hamilton Active Family Losyon SPF 50 125 ml Hamilton Active Family Losyon SPF 50 125 ml ürününü kapıda ödeme imkanıyla 115,00 TL na hemen satın alabilirsiniz. 9313501072287
Hamilton Active Family Losyon SPF 50 125 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.