%20
HairForte Sprey Bay 60 ml

HairForte Sprey Bay 60 ml

0 yorum
51,92 TL
64,90 TL
*51,92 TL den başlayan taksitlerle!
Kategori
Marka
Stok Kodu
BGLMPRSZ
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
55,00 TL + KDV

Neden Hairforte Sprey Tercih edilmeli
-Bölgesel olarak testosterondan DHT  oluşumunu engeller .
-Hairforte spreyde alerjik reaksiyon minoxidile kıyasla çok daha az görüldüğünden minoxidil alerjisi olanlar için ciddi bir çözümdür.
-Damlalık ve sprey formu birlikte verildiğinden kullanıcıya seçenek sunan tek üründür.
-Şişesinde kabartma ve damlalıktaki marka sahtesinin üretimini engeller, bu özellikte Türkiye de sadece haiforte spreydedir.
-3 aydan sonra günlük tek doz, 6 aydan sonra günaşırı kullanımı hasta uyumunu arttırır ve daha ekonomik bir kullanım sağlar.
-Etkinliği bilimsel çalışmalarla kanıtlanmış moleküllerle birlikte bitkisel aktifler tek spreyde birleştirilmiştir.

Kullanım Şekli
Türkiyede damlalık ve spreyin birlikte sunulduğu tek üründür, bu sayede istediğiniz daha doğrusu kolay ve başarıyla uyguladığınız formu seçebilirsiniz.

Kullanmadan önce ürünün şişesini iyice çalkalayınız. Tercihen kuru saçınıza uygulayınız. Önemli olan dökülme alanının yeterice ıslanmasıdır yani standart bir miktar yoktur. Sorunlu alanı 2 fufla ıslatabiliyorsanız bu doz yeterlidir ancak 6 puf gerekiyorsa o kadar kullanınız. Aynı durum damlalık için de geçerlidir. Parmağınızla 30 saniye kadar friksiyon yaparak tüm alanın ıslandığından emin olunuz. Ürün uygulandıktan sonraki 4 saat boyunca etkisi devam edeceğinden 4 saat yıkamayınız, bu kadar süre geçtikten sonra yıkayabilirsiniz ancak kafanızda kalmasının bir sakıncası yoktur.

İlk 3 ay günde iki defa sonraki 3 ay günde bir defa kullanmanız yeterlidir, kullanım kolaylığı ve ekonomi sağlamak isterseniz 6 aydan sonra 2 günde bir defa şeklinde devam edebilirsiniz. Ancak dökülmede artış fark ederseniz yeniden bir önceki uygulamaya geçiniz.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
HairForte Sprey Bay 60 ml HairForte Sprey Bay 60 ml ürününü kapıda ödeme imkanıyla 51,92 TL na hemen satın alabilirsiniz. BGLMPRSZ
HairForte Sprey Bay 60 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.