%0
Eeose Sağlıklı Uzamayan Saçlar İçin Saç Kremi 300 ml

Eeose Sağlıklı Uzamayan Saçlar İçin Saç Kremi 300 ml

0 yorum
34,00 TL
34,00 TL
*34,00 TL den başlayan taksitlerle!
Kategori
Marka
Stok Kodu
DPS-54605
Piyasa Fiyatı
3
Fiyat
28,81 TL + KDV
EEOSE Sağlıklı Uzamayan Saçlar İçin Saç Kremi

Sağlıklı uzamayan ve incelen saçlar için üretilmiştir. Uygun ortam bulamayan saçların uzaması yavaşlar ve saçlar incelir. Her insanın metabolizması farklıdır. Saçların uzaması için gerekli olan şey beslenmedir. Saçlar çıkar, büyür ve dökülür. Çıkan saçlar dökülenlerden fazla olduğu için saç yine uzamaya devam eder. Bir noktada bu döngü sekteye uğrar o an saçların beslenmemesi durumudur. Bu durumda da saçlar dökülür fakat yerine çıkan saçların sayısı dökülenlere yaklaşır. Saçlar uzasa da yavaş uzar. Bu durum böyle devam ettikçe uzayan saçların sayısı azalacak ve döngüde dengeler değişmeye, saçlar dökülmeye, geç uzamaya başlar.

Birçok nedene bağlı olarak saç dökülür. Hormonal olarak, bazı rahatsızlıklar nedeniyle, yetersiz beslenme, yanlış kullanılan kozmetikler, genetik etmenler nedeniyle saç yapısında bozukluklar olabilir. Eeose Sağlıklı Uzamayan Saçlar İçin Saç Kremiincelen ve sağlıklı uzamayan saçlarınızın kolay taranmasına ve saça duyulan ihtiyacı gidererek onarılmasına yardımcı olur. Mineral sularda yaşayan tuzlu su karidesi aktiftir, çevresel koşullara dayanıklıdır. Eeose Sağlıklı Uzamayan Saçlar İçin Saç Kremi saçları besleyerek uzamasına yardımcı olur.

Uygulanan Bölge: Islak saçınıza uygulayınız.

Kullanım Şekli: Şampuanla yıkadığınız ıslak saçınıza kremi uçlardan başlayarak uygulayın ve iyice durulayın.

Kullanım Miktarı ve Zamanı: Günlük kullanıma uygundur. Etkili bir sonuç için Eeose sağlıklı uzamayan saçlar için şampuanı ile birlikte kullanınız.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Eeose Sağlıklı Uzamayan Saçlar İçin Saç Kremi 300 ml Eeose Sağlıklı Uzamayan Saçlar İçin Saç Kremi 300 ml ürününü kapıda ödeme imkanıyla 34,00 TL na hemen satın alabilirsiniz. DPS-54605
Eeose Sağlıklı Uzamayan Saçlar İçin Saç Kremi 300 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.