%15
Bioderma Photoderm Mineral Spf 50 Sprey 100 gr

Bioderma Photoderm Mineral Spf 50 Sprey 100 gr

0 yorum
97,33 TL
114,50 TL
*97,33 TL den başlayan taksitlerle!
Marka
Stok Kodu
AEUVXY39
Piyasa Fiyatı
3
Fiyat
97,03 TL + KDV

Bioderma Photoderm Mineral Spf50 Sprey 100gr 


Ürün Adı:
Bioderma Photoderm Mineral Spf50 Sprey 100gr 


Ürün Markası:
Bioderma

Ürün Boyutu:
100gr

Özet Bilgi:
Güneşe karşı toleransı düşük ciltler için çok yüksek koruma sağlayan güneş koruyucu.

Ürünün Faydaları:
Anti UVB etkisi ve benzersiz UVA önleyici performansıyla Photoderm Mineral güneşe karşı koruma sağlamaya yardımcı olur. Güneşe karşı toleransın azlığı sonucunda oluşan cilt yüzeyindeki yıpranmaların oluşmaması için bakım sağlamaya yardımcı olur. Akıcı bir dokuya sahiptir, renksizdir, geride yağlı bir tabaka bırakmaz. Parfümsüzdür. Suya dayanıklıdır.

Uygun Cilt Tipi:
Güneş ışığına karşı toleransı düşük ciltler.
Hassas ciltler.

Kullanım Şekli:
Kullanmadan önce kutu iyice çalkalanmalıdır. Güneşe çıkmadan önce yüz ve vücut bölgesine bolca ve eşit bir şekilde uygulanır.Kullanılan ürün miktarının azalması koruma seviyesinin azalmasına sebep olacaktır. Yüzmeden ve spordan sonra tekrar uygulanmalıdır. Gözlere direkt temas ettirmeyiniz. Sıklıkla uygulayınız.

Ürün Bileşimi:
DECYL OLEATE, DICAPRYLYL CARBONATE, ZINC OXIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCOGLYCERIDES, TITANIUM DIOXIDE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, STEARIC ACID, ALUMINA, TOCOPHEROL.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bioderma Photoderm Mineral Spf 50 Sprey 100 gr Bioderma Photoderm Mineral Spf 50 Sprey 100 gr ürününü kapıda ödeme imkanıyla 97,33 TL na hemen satın alabilirsiniz. AEUVXY39
Bioderma Photoderm Mineral Spf 50 Sprey 100 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.