%15
Bioderma Node G Shampoo 400 ml

Bioderma Node G Shampoo 400 ml

0 yorum
61,62 TL
72,50 TL
*61,62 TL den başlayan taksitlerle!
Marka
Stok Kodu
CENPT459
Piyasa Fiyatı
3
Fiyat
61,44 TL + KDV

Bioderma Node G Shampoo 400ml


Ürün Adı: 
Bioderma Node G Shampoo 400ml

Ürün Markası: 
Bioderma


Ürün Boyutu: 
400ML


Özet Bilgi: 
Yağlanmaya eğilimli saçlar için arındırıcı/sebum dengeleyici şampuan


Ürün Faydaları: 
Güçlü bileşime sahip, yağlı ve yağlanmaya eğilimli saç tipleri için özel olrak geliştirilen, arındırıcı ve sebum dengeleyici şampuandır.Saç temizlemeye ve arındırmaya yardımcı olur.Sebum dengesini kontrol altına alır ve yağlanmayı geciktirmeye yardımcı olur.


Uygun Cilt Tipi: 
Yağlanmaya eğilimli ve yağlı saçlar


Kullanım Şekli: 
Nemli saça hafif masaj eşliğinde köpürterek uygulayın.Bol su ile durulayın.Kullanım sıklığı:İhtiyaca göre istenilen sıklıkta kullanılabilir.


Ürün Bileşimi: 
Aqua, Magnesium Laureth Sulfate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Cocoamphoacetate, Methylpropanediol, Panthenol, Zinc Gluconate, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructo-oligosaccharides, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Peg-90, Glyceryl Isostearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Laureth-2, Citric Acid, Disodium Edta, Sodium Chloride, Fragrance (Parfum).
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bioderma Node G Shampoo 400 ml Bioderma Node G Shampoo 400 ml ürününü kapıda ödeme imkanıyla 61,62 TL na hemen satın alabilirsiniz. CENPT459
Bioderma Node G Shampoo 400 ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.