%15
Bioderma Node DS Shampoo 125ml

Bioderma Node DS Shampoo 125ml

0 yorum
50,57 TL
59,50 TL
*50,57 TL den başlayan taksitlerle!
Marka
Stok Kodu
CHMNTV56
Piyasa Fiyatı
3
Fiyat
50,42 TL + KDV

Bioderma Node DS Shampoo 125ml


Ürün Adı: 
Bioderma Node DS Shampoo 125ml

Ürün Markası: 
Bioderma


Ürün Boyutu: 
125ML


Özet Bilgi: 
Tekrarlayan kepek oluşumunu hafifletmeye yardımcı şampuan.


Ürün Faydaları: 
Kepek oluşumu gözlenen saç için özel olarak geliştirilen, güçlü ve oldukça etkili formüle sahip şampuandır.Saçı derinlemesine temizler ve arındırılmasını sağlar.Saçlara hafiflik, ferahlık kazandırmaya destek olur.Kepeklerin temizlenmesine yardımcı olur.DSactiv patentli kompleksi sayesinde, kepek sorunu olan saç üzerinde ikili etki gösterir:Kepeğe neden olan Malassezia mayasının üremesinin sınırlandırılmasına yardımcıdır. Düzenli kullanımı ile saçların daha hafif, parlak, yumuşak ve dolgun olmasını hedefler.


Uygun Cilt Tipi: 
Kepek oluşumu gözlenen saçlar.


Kullanım Şekli: 
Nemli saça hafif masaj eşliğinde köpürterek uygulayın.Bol su ile durulayın. Ardından uygulamayı tekrarlayarak 5 dakika bekletin ve bol su ile durulayın.Gözlerle temas ettirilmemelidir.3 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır.Kızarıklık oluşursa kullanım sıklığı azaltılmalıdır.Kullanım sıklığı:İlk 3 hafta boyunca haftada 3 kez, sonraki haftalarda 1 veya 2 kez kullanılabilir.


Ürün Bileşimi: 
Water, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Coco-Amphoacetate, Peg-60 Almond Glycerides, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Juniperus Oxycedrus Wood Extract, Coco-Betaine, Peg-90 Glyceryl Isostearate, Peg-12 Dimethicone, Sodium Shale Oil Sulfonate, Salicylic Acid, Piroctone Olamine, Pyridoxine Hcl, Undecyl Alcohol, Zinc Gluconate, Zinc Pyrithione, Zanthoxylum Alatum Extract, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polyquaternium-10, Sodium Chloride, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Laureth-2, Caprylic/Capric Triglyceride, Oleyl Alcohol, Fragrance Parfum.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bioderma Node DS Shampoo 125ml Bioderma Node DS Shampoo 125ml ürününü kapıda ödeme imkanıyla 50,57 TL na hemen satın alabilirsiniz. CHMNTV56
Bioderma Node DS Shampoo 125ml

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.